پنجشنبه , ۲۸ اسفند ۱۳۹۳
خانه » اطلاع رسانی » بالابان
بالابان

بالابان

بالابان از شاهین های بزرگ به شمار می رود . و در اروپای شرقی و آسیا دیده می شود و پرنده ایی مهاجر است . این پرنده در علفزار های باز با تعدادی درخت زندگی میکند . طول بدن آن حدود ۴۷ تا ۵۵ سانتی متر و فاصله ی دو سر بالهای آن ۱۰۵ تا ۱۲۹ سانتی متر است . این پرنده برای پرواز نیاز به منطقه ی وسیعی دارد . بال و دم در این گونه نسبت به شاهین بلند تر بوده و فرم سر این دو پرنده با هم متفاوت است . این پرنده به جای شیرجه زدن از بالا ، شکار خود را دنبال میکند و عموما پرندگان کوچک را دنبال میکند . بالابان های نواحی شمالی اندکی بزرگتر و تیره تر هستند . سطح شکمی آنها سفید و به مقدار کم خال خال یا رگه رگه است . سطح پشتی آنها قهوه ای و پرهای پروازی به رنگ خاکستری می باشد . سر و پائین تنه ی آنها را شکار میکند . نوع ماده از نظر ظاهری بسیار قدرتمند به نظر می رسد . این پرنده بین دوستداران شکار با پرندگان شکاری ، طرفداران زیادی دارد .
بالابان اغلب دشتهای وسیع و مناطق نیمه بیابانی را برای زندگی انتخاب میکند .
پراکندگی جغرافیایی آنها در ایران در زمستان ها فراوان است و به تعداد زیادی در ایران زاد و ولد می کند

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href=javascript:void(0); title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>