پنجشنبه , ۲۸ اسفند ۱۳۹۳
خانه » اطلاع رسانی » پلنگ برفی
پلنگ برفی

پلنگ برفی

پلنگ برفی یک گربه وحشی بزرگ است که در کوهستان‌های آسیای مرکزی زندگی می‌کند. جمعیت این پلنگ‌ها مابین ۳ هزار و ۵۰۰ تا ۷ هزار عدد برآورد می‌شود.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href=javascript:void(0); title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>