دوشنبه , ۱۵ شهریور ۱۳۹۵
خانه » اطلاع رسانی » مارخور
مارخور

مارخور

مارخور، بزرگ‌ترین عضو خانواده بزهاست که در شمال شرقی افغانستان، شمال هند و شمال و مرکز پاکستان زندگی می‌کند. شمار آن‌ها کم‌تر از ۲ هزار و ۵۰۰ عدد است و روند رو به کاهش آن‌ها هنوزهم ادامه دارد.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href=javascript:void(0); title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>