سه شنبه , ۲۶ اسفند ۱۳۹۳
خانه » اطلاع رسانی » روباه قطبی
روباه قطبی

روباه قطبی

روباه قطبی در شمال کانادا ، آلاسکا ، گیریلند ، شمال آسیا دیده می شود . این روباه از نظر رنگ دو نوع است روباه هایی که سفید هستند و تقریبا پوشش سفید رنگ یک دست دارند . این نوع در دشت های بی درخت پوشیده از گلسنگ نواحی قطبی و تپه های کوچک سبز دیده می شود . نوع دیگر که متداول ترند و در مناطق ساحلی و پوشیده از بوته زندگی می کنند . خاکستری – قهوه ای کم رنگ بوده که در زمستان کمی هم رنگ آبی پیدا می کنند . روباه های قطبی گوشهای کوچک ، پوزه بی نوک و پاها و دم کوتاه دارند و از آنجاییکه در نواحی قطبی گرمای بدن سریع تر از دست می رود همه قسمتهای بدن به جز بینی از خز نسبتا ضخیمی پوشیده شده است . روباه های قطبی از موش صحرایی قطب شمال ، پرندگان ، تخم آنها ، خرچنگ ، حشرات ، خوک آبی ، میوه ، دانه و زباله های انسانی هم تغذیه می کنند و در فصول سرما خرسهای قطبی را تعقیب می نمایند تا از بازمانده غذای آنها که اغلب فک یا سگ دریایی است استفاده کنند . قطر پوشش تابستانی روباه های قطبی نصف پوشش زمستانی است .

نام انگلیسی : Arctict Fox

طول بدن : ۵۵- ۵۳ سانتیمتر

طول دم : ۳۰ سانتیمتر

وزن : ۴ کیلوگرم

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href=javascript:void(0); title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>